Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘JAARWISSELING MAASSLUIS BEHEERSBAAR EN VEILIG VERLOPEN’

MAASSLUIS- ‘De jaarwisseling is in Maassluis beheersbaar en veilig verlopen’, vindt het gemeentebestuur. Volgens de politie zou de viering van oud en nieuw zelfs in goede sfeer zijn verlopen. Wel zijn hulpdiensten druk geweest met het blussen van een aantal branden.

Burgemeester Edo Haan (PvdA) laat in een persbericht weten blij te zijn dat de jaarwisseling zonder persoonlijke ongelukken is verlopen. Haan: “Het is mooi om te zien dat de meeste mensen van de jaarwisseling een feest maken. Helaas is er altijd een kleine groep die het nodig vindt om vernielingen aan te richten en schade te veroorzaken.”

Toch is volgens de burgemeester door preventief optreden van de samenwerkende hulpdiensten de jaarwisseling in Maassluis betrekkelijk rustig verlopen. “Ik heb grote waardering voor de mensen van de politie, brandweer, ambulances en handhaving. Zij staan op deze dagen altijd weer klaar om mensen te helpen.”

De burgemeester roept de inwoners op om te helpen de straten in Maassluis snel schoon te maken. “Vuurwerkafval is schadelijk voor het milieu en de dieren. Laten we daarom met z’n allen onze eigen omgeving schoon houden”, vraagt de burgemeester.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *