Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JAARLIJKSE ROMMELMARKT IN DE ARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart organiseert de protestante wijkgemeente De Ark in Schiedam-Groenoord weer hun jaarlijkse rommelmarkt. Elk jaar verkopen zij gebruikte spullen tegen zeer schappelijke prijzen. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Er is een enorme aanvoer van allerlei goederen, fraaie meubelen, glas en aardewerk, antiek, boeken en platen, koper en tinwerk, kleding, speelgoed, elektronica, luxe artikelen, lampen, video en audio apparatuur enz. te veel om op te noemen.

Houdt u van een gokje? Speel dan mee voor zeer fraaie prijzen met ons rad van avontuur. Of u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers er bij.

Toegang gratis, geen kraam verhuur.

De Ark is geopend:

op vrijdag 22 maart van 14.00 tot 18.00 uur en
op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 14.00 uur.

De Ark is gelegen aan het Hargplein 101 in Schiedam-Groenoord.

Gebruikte spullen voor de markt kunt u afgeven in De Ark op zaterdag 19 maart van 09.00 tot 17.00 uur. Woensdag 20 en donderdag 21 maart van 09.00 tot 20.00 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *