Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INTERNATIONALE MINERALEBEURS

Ontdek bijzondere mineralen en edelstenen op de grootste mineralenbeurs van de Benelux ooit op 7 & 8 maart in De Broodfabriek!

Op de Internationale Mineralenbeurs vind je alles van indrukwekkende mineralen tot unieke edelsteen creaties. Na een geweldige editie afgelopenherfst zijn er in maart 40 extra stands toegevoegd om van dit weekend wederom een schitterend spektakel te maken. Met zowel nationale als internationale standhouders brengen we geologisch pracht en praal van over de hele wereld voor een weekend dichter bijhuis.

Er is aan bezoekers van jong tot oud gedacht met diverse activiteiten en lezingen. Zo kan je een tentoonstelling bekijken en kanje live meekijken hoe er van een ruwe edelsteen een diamant geslepen wordt! Daarnaast is er nog veel meer te beleven: je kan bijvoorbeeld meedoen met een speurtocht om Geocaches te vinden of een geode kraken om zelf een edelsteen te ontdekken – er is voorieder wat wils.

BIJNA 200 STANDS

Ruim 135 standhouders hebben bijna 200 stands ingericht met bijzondere mineralen, edelstenen, kristallenen fossielen. Ben je op zoek naar een prachtig exemplaar voor bij je verzameling of wil je toch liever een kristal met een bijzondere werking? Je vindt het allemaal op 7 en 8 maart in De Broodfabriek tijdens hét weekend voor geologische liefhebbers.

ALGEMENE INFORMATIE

Wat : Internationale Mineralenbeurs

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Wanneer : 7 en 8 maart 2020

Openingstijden : 10.00 uur – 17.00 uur

Tickets (kassa) : €8,- (volwassenen), €3,- (kinderen 3 t/m 12 jaar)

Website : www.internationalemineralenbeurs.nl

Lezersactie: €2,- online korting
Lezers krijgen bij invullen van de promotiecode IMBMRTPERS op de website € 2,- korting bij de Internationale Mineralenbeurs op 7 en 8 maart 2020 in Rijswijk. Zij betalen €6,- in plaats van €8,-. De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Voor meer informatie: www.internationalemineralenbeurs.nl of 070-3075900. De korting is uitsluitend online geldig tot en met vrijdag 6 maart 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *