RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INBREKERS SLAAN TOE BIJ KAPEL OP BEGRAAFPLAATS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Bij de Roemeens Orthodoxe Kerk (op de RK begraafplaats) onder de Vlaardingerdijk in Schiedam is vorige week ingebroken, tussen dinsdagmiddag (21 maart) en woensdagochtend (22 maart). Meerdere spullen zijn vernield en andere spullen werden meegenomen. De politie doet onderzoek naar deze inbraak en kan de hulp van getuigen daarbij gebruiken.

De kapel op de begraafplaats is al jaren het domein van de Roemeens-orthodoxe Kerk ( Biserica Ortodoxă Română) in Nederland. Deze parochie draagt de naam “Sfântul Grigorie Teologul” (de Heilige Gregorius, de Schriftgeleerde).
Heeft u iets verdachts gezien tussen dinsdag 21 maart 16.00 uur en woensdag 22 maart 13.00 uur? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving van bijvoorbeeld uw deurbelcamera. Mogelijk staan de dader(s) op beeld tijdens het wegrennen of wegrijden. Meld het dan bij de politie. Bel 0900-8844.

4 reacties op “INBREKERS SLAAN TOE BIJ KAPEL OP BEGRAAFPLAATS SCHIEDAM

    1. Dat weet je toch onderhand wel met dat klotevolk , wat ze in dit land toegelaten hebben . Het enigste wat ze goed kunnen is roven en stelen ………………….

  1. Deze actie is zeker walgelijk.
    Maar het is wel een heel makkelijke plaats om in te breken, handhaving komt hier nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *