WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

INBREKER SCHIEDAM BETRAPT BIJ VERNIELING RUIT

SCHIEDAM- Een inbreker is vannacht door de politie in Schiedam betrapt toen hij de ruit in de voordeur bij een bedrijf wilde inslaan met een steen. Tijdens de fouillering van de inbreken kwamen ook verdovende middelen en een verboden mes tevoorschijn. Deze zijn in beslag genomen en worden meegenomen in de zaak tegen de verdachte.

De inbreken kon worden aangehouden doordat een ooggetuige de politie had gewaarschuwd bij het zien van iemand bij de winkel aan de ’s Gravelandseweg die daar continu naar binnen keek. Met inzet van een dienstfiets en een politieauto hadden agenten zicht van twee kanten op het doen en laten van de inbreker.

Hierop is de agent met de dienstfiets naar de man bij het pand gefietst. De inbreken sloep op de vlucht, eveneens per fiets. De agent die een positie had ingenomen met het dienstvoertuig hoorde via de portofoon dat de inbreker precies die kant op kwam. De inbreker kwam met zijn fiets tegen de politieauto aan waarop hij na enig verzet is aangehouden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *