Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOTEL LANGE HAVEN SCHIEDAM WIL EIND MEI OPEN

SCHIEDAM- Het is nog maar de vraag of het nieuwe hotel aan de Lange Haven 71 in Schiedam op 26 mei open kan.  Morgen dient een hoger beroep van een aantal omwonenden bij de Raad van State tegen de verleende vergunning door de gemeente Schiedam.

In het pand aan de Lange Haven komt een kleinschalig suite hotel met de naam StadsVilla Mout. Na ongeveer 20 jaar leegstand is het statige pand verbouwd tot kleinschalig hotel. In dit monumentale pand daterend uit 1750 zijn veertien ruime suites en drie hotelkamers gerealiseerd, inclusief een opkamer en een vergaderruimte.

De historische omgeving en de sfeer van de Lange Haven zijn één van de redenen waarom voor een hotel op deze locatie is gekozen.

Stadsvilla Mout moet een plek worden die modern en huiselijk aanvoelt en waar gasten thuiskomen. Het hotel beschikt over tien privé parkeerplekken en is op 3 minuten loopafstand gelegen van een ruime parkeergarage.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

1 reactie op “HOTEL LANGE HAVEN SCHIEDAM WIL EIND MEI OPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *