Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘HORECA VLAARDINGEN BEVRIJD VAN PUTLUCHT’

VLAARDINGEN- De putten rond het uitgaansgebied worden na melding van ONS.Vlaardingen voorzien van gloednieuwe keerkleppen. ONS: ‘Zo kunnen de Vlaardingers een stuk frisser op het terras plaatsnemen zonder putlucht.’

Terrassen zijn vandaag de dag bittere noodzaak voor de horeca om de lockdown te overleven.

Sinds maandagavond mogen eet- en drinkgelegenheden maximaal 30 gasten per ruimte binnen en 40 gasten buiten ontvangen. Dit is inclusief kinderen en exclusief personeel. Zij moeten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben. Een reservering is altijd verplicht. In de horeca is het daarnaast verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Als een gast geen toestemming wil geven, kan de toegang tot de horeca niet worden geweigerd.

Vanaf 21 uur worden geen nieuwe bezoekers meer toegelaten, om uiterlijk 22.00 uur sluiten de deuren. De vervroegde sluitingstijd gaat in per 29 september om 18 uur.

Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) heeft op 1 juni de tap geopend in The Irish Pub op de Westhavenplaats. De handeling – het tappen van de eerste pilsjes – door Eenhoorn en Leo IJdo (nachtburgmeester) was het startschot voor de heropening van de Vlaardingse terrassen. De horeca had de maanden daarvoor te maken met een opgelegde sluiting in verband met de covid-hoax.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *