WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOOGWERKER INGEZET VOOR BEWONERS NA EXPLOSIE ROTTERDAM-VREEWIJK

ROTTERDAM- Met behulp van een hoogwerker zijn vanmorgen twee bewoners op de Olmendaal te Rotterdam-Zuid (Vreewijk) uit het huis gehaald waar een explosies is afgegaan. De twee hebben geen zware verwondingen, meldt de politie, maar de ambulance heeft hen wel ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Het team explosievenverkenning en de forensische opsporing hebben ter plekke in en rondom de woning onderzoek gedaan. De recherche gaat verder met dit onderzoek.

Het is iets voor 05.00 uur als er bij de politie een melding binnenkomt van de explosie. Als de agenten aankomen zien zij onmiddellijk de ravage die de explosie heeft veroorzaakt.

Voor het onderzoek zijn getuigen en camerabeelden zeer welkom bij de politie. Heeft u beschikking over een deurbelcamera, dashcam of bewakingscamera in deze straten of omliggende straten en is daarop rond de genoemde tijdstippen iets verdachts te zien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 – 661 77 34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *