WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HEROPENING ALBERT HEIJN IN BINNENSTAD SCHIEDAM

SCHIEDAM– De vestiging van supermarkt Albert Heijn in de Lange Kerkstraat te Schiedam is na een korte verbouwing weer open. De supermarkt, die gevestigd is in het ABC-complex, is officieel geopend door Paulina Oliveiera-van Holt. Zij werkt al jaren in de winkel en heeft de vorige verbouwing ook meegemaakt. “Paulina en alle andere medewerkers hebben enorm uitgekeken naar de heropening. Ze hebben keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen”, zegt bedrijfsleider Robert van den Bergh. “Het resultaat mag er zijn, de winkel ziet er piekfijn uit. Ik ben ontzettend trots op ons team!”

De winkel in het centrum van Schiedam is heel ruim van opzet en beschikt over brede gangpaden. De afdelingen zijn overzichtelijk ingericht, u ziet snel waar iets staat. “We willen onze klanten nog meer inspireren om lekker en gezond te eten, met veel verse producten en met verschillende smaken. Maar ook met bijvoorbeeld de grote beeldschermen die door de hele winkel hangen. Je ziet daarop informatie over seizoensproducten en verrassende recepten”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn in de Lange Kerkstraat 34 is open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 tot 22.00 uur. Zolang er een avondklok is, sluit de winkel elke dag om 20.45 uur.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “HEROPENING ALBERT HEIJN IN BINNENSTAD SCHIEDAM

 1. Het is helaas helemaal geen verbetering en ‘ruimer van opzet’. Het is heel krap geworden allemaal, veel opstoppingen daardoor. Vooral bij het afrekenen. Helaas, maar hier is niet goed over nagedacht!

 2. Gelijk bij het binnen komen is het al krap om zo zelf scan te pakken, tijdens het winkelen is de ruimte inderdaad krapper geworden, waardoor je vaak mensen voor laat gaan met karretjes.
  Maar het is nu wel voller dan normaal, bij het afrekenen met de zelf scan kassa heb je al minder ruimte, waardoor de karretjes geen plek hebben meer, als je uit de scan gedeelte kom heb je vaak geen ruimte omdat er mensen bij de service balie staan voor info of rook waren, hier is niet over nagedacht, wel jammer want ik kom graag bij Appie.

 3. Ik ben het eens met bovenstaande. Het is optisch een verbetering, maar zeker bij de zelfscan en kassa’s veel te krap. Ook die service balie zo middenin is een slechte zet. Nee Appie, gooi maar weer dicht en pas dit aan. Ik heb helaas al diverse personen uit de buurt gesproken die er niet meer graag zullen winkelen, inclusief mijzelf, helaas!

 4. Is gewoon KUT. Geen ruimte genoeg. Service-balie in smal gedeelte waar mensen en wagentjes langs moeten.
  Geen gekoeld bier meer. Ik werd er gewoon fobisch/panisch bijna.
  Nee totaal geen verbetering. Aan de kassa’s is het ook onduidelijk en ook opstoppingen.
  Mensen die maar weer helemaal terugliepen om in een andere rij in een ander pad te gaan staan.
  Complete chaos dus. Nee: verbouwing is complete miskleun.
  Had ik niet verwacht van zo’n grote Super.
  De gratis melkchocoladereep bij het verlaten van deze AH was dus voor mij slechts een pleister op de wonde.
  Ik zal hier niet gauw meer komen, helaas.

 5. Als een DIKKE, vette DROL worden de LIEVE MENSEN en HUN KARRETJES na hun goede en zuurverdiende geld bij de OVERVOLLE en ONDUIDELIJK aangegeven kassa’s te hebben ingeleverd, langs een SUPER SMAL pad met service-balie, geldautomaat, folders, OV-oplader, bloemen en ander geneuzel, als het ware letterlijk MASSAAL de winkel UITGEPERST!

  Nog nooit zoiets meegemaakt in Nederland en zeker niet bij AH! Complete op(ver)stoppingen en irritaties als gevolg.
  Dit gaat zeker klanten kosten! Zeker in de wetenschap dat de BAS (Dirk van den Broek) dichtbij is.
  Een complete aanfluiting en organisatorische blunder van de eerste orde.

 6. En dit kan gewoon open blijven tijdens de corona terreur. Uiteraard is het een multinational en hofleverancier en die hebben het uiteraard heel zwaar in deze periode, deze moeten dus op allerlei manieren gesteund worden.
  De kleine middenstander moet aan vele achterlijke terreur regeltjes voldoen om nog een kale boterham te kunnen eten. Nu net voor de verkiezingen werden de regeltjes z g.n. versoepeld. Volgende week wordt het weer teruggedraaid voor de kleine middenstanders. De zeteltjes zijn dan weer binnen.

 7. Klein, Kleiner, Kleinst. Brood en groente en fruit ziet er nog redelijk uit maar alles oogt smal, krap en druk (en dat was het niet). Begint al als je de winkel binnen komt door een smalle deur die zowel ingang als uitgang is. Gangpaden zijn zeker rond brood en vers borrel assortiment meer een doolhof aan schappen en koelingen dan een pad te noemen. Als dieptepunt kom je bij veel te krappe kassas en zelfscan kassa’s waar je tegen elkaar aan geperst staat. In geen enkel opzicht corona veilig boodschappen meer te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *