Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HEEL SCHIEDAM HET INTERNET OP

SCHIEDAM- Komende woensdag gaat de vijfdelige cursus ‘Klik en Tik. De basis’ van start in Wijkcentrum de Erker, Jan van Avennesstraat 32 in Schiedam.

Heeft u nog geen ervaring met een computer? Tijdens deze cursus leert u hoe de computer voor u een hulp kan zijn in deze tijd van automatisering. En bent u al een beetje bekend met de computer? Fris uw kennis op en leer wat er nog meer mee kan.

U oefent met de muis en leert de mogelijkheden van het toetsenbord kennen.

In deze lessen leert u typen, e-mailen en gaat u het internet op. U werkt in eigen tempo en aan de hand van filmpjes leert u hoe het werkt waarna u zelf aan de slag kunt. De cursus wordt gegeven op woensdag 6, 13, 20 en 27 februari en 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

De cursus kost 20 euro; inclusief werkboek en koffie en thee. Aanmelden kan bij de Bibliotheek in de Korenbeurs of telefonisch: 010 714 634 00. Er is plaats voor zes deelnemers.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *