Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HART ONDER RIEM OUDEREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Tijdens de lockdown hebben ouderen het extra moeilijk. Normaal mochten ze nog familie zien en van hun kamer af, maar nu mag dat allemaal niet meer. Men zit maar alleen op hun kamer.

Daarom heeft Debora van Es de gemeente Schiedam een brief geschreven met daarin het verzoek of ze de ouderen een presentje mocht geven, dat idee werd goedgekeurd en via Stichting Aktiviteiten Groenoord kon zij het nodige aanschaffen .

Onder meer zelfgemaakt kaartje, thee, chocola, en een led-theelichtje voor de gezelligheid. Dit om de ouderen een hart onder de riem te steken, een “we denken aan jullie” gebaar. Een heel team is bezig geweest om de 200 zakjes te maken en de kerstkaarten te schilderen, te weten: Yvonne de Paauw, Iris de Wilt, Marjolein Vos, Kaylee Paulussen, en Debora van Es.

Samen met Kaylee Paulussen heeft Debora deze presentjes op 24 December rondgebracht en het personeel ter plaatse zorgden ervoor dat het bij de mensen terecht kwam.

Zo hopen wij dat de ouderen zich iets minder eenzaam voelen deze kerst.

Foto’s: Marc van Gessel.

1 reactie op “HART ONDER RIEM OUDEREN SCHIEDAM

  1. Hier begrijp ik nu niets van, Als Deborah iets weg wil geven, waarom moet ze dan aan wie dan ook toestemming vragen? Als ik iets weg wil geven gaat niemand dat wat aan, behalve de winkelier waar ik het koop en diegenen die het krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *