Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘GROEI IRADO MET ALBRANDSWAARD BARENDRECHT EN RIDDERKERK’

VLAARDINGEN- De directie van Irado heeft het personeel meegedeeld dat het mogelijk is dat volgend jaar ook Albrandswaard, Barendrecht en Ridderkerk aandeelhouders of klanten van Irado worden. Zo heeft de fractie Boers (fB) in Vlaardingen begrepen. De haringstad is, samen met Schiedam en Capelle aan den IJssel, huidig aandeelhouder. ‘De gemeenteraad is nog nergens van op de hoogte’, stelt fB. Men vindt de mededeling aan de werknemers van Irado daarom ‘een typisch gevalletje van voor je beurt praten’.

Het Vlaardingse college van Burgemeester en Wethouders heeft deze week bekend gemaakt in te stemmen met een wijziging van de statuten en de aandeelhoudersovereenkomst van Irado N.V. Over de inhoud van de wijziging is geen mededeling gedaan.

FB: ‘Wij vragen ons af of groeien wel verstandig is, als je de basiszaken nog niet goed op orde hebt. De containers zijn vies, rondom de containers is het vaak een bende, stickers op de containers zijn vaal of gescheurd, containers zijn vaak overvol ondanks de belofte dat sensoren in de containers zouden aangeven wanneer een container bijna vol is, bij het legen blijft er veel rotzooi achter dat als zwerfvuil in de wijk achterblijft. Kortom, waarom je tijd en middelen investeren in de groei van een organisatie die nog niet alles op orde heeft terwijl er juist op de werkvloer nog heel wat werk aan de winkel is.’

Sinds 1 januari 2018 is naast Vlaardingen en Schiedam ook Capelle aan den IJssel aandeelhouder geworden van Irado. Voor de uitbreiding van Irado naar Capelle aan den IJssel is destijds akkoord gevraagd aan de gemeenteraden van de gemeenten die aandeelhouders zijn.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *