RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRATIS LES ROLSTOELRIJDEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- U wilt graag iets voor iemand betekenen, bijvoorbeeld door af en toe eens lekker te wandelen met iemand in een rolstoel. Wat houdt u tegen? Misschien weet u niet goed hoe u veilig en verantwoord een rolstoel kunt duwen en begeleiden? Kom dan op dinsdag 14 maart aanstaande naar de gratis les rolstoel rijden in DrieMaasStede aan de Voorberglaan in Schiedam door De OproepCentrale.

De les start om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de les ervaart u zelf hoe het is om gereden te worden in een rolstoel en leert u hoe u als rolstoelbegeleider de rolstoel op prettige wijze kunt begeleiden. Hierbij besteden we onder andere aandacht aan bochten maken en stoepjes op en af rijden. Na de les matchen we u aan een vriendelijke cliënt van de OproepCentrale waarmee u heerlijke wandelingetjes kunt maken. Zo gemakkelijk kan het zijn om iets voor een ander te betekenen.

Er is plek voor maximaal twintig deelnemers. Wilt u meedoen aan deze gratis les van de OproepCentrale? Dan kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 010 – 427 81 77. Wilt u meer weten over de OproepCentrale en hoe u het verschil kan maken als vrijwilliger? Kijk dan op www.oproepcentrale.nl.

Dinsdag 14 maart 2017 | 13.30 – 16.00 | DrieMaasStede | Voorberglaan | Schiedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *