Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRATIS HULP BELASTINGAANGIFTE SCHIEDAMMERS

SCHIEDAM- Speciaal opgeleide vrijwilligers helpen van 9 april tot en met 12 april Schiedammers bij het invullen van hun belastingaangifte over 2018. Deze invulhulp is uitsluitend bedoeld voor Schiedammers die een jaarinkomen hebben tot 35.000 euro en geen inkomsten in box 3 (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).

Voor deze gratis publieksservice werken de gemeente Schiedam, Seniorenwelzijn, DOCK, wijkcentrum De Brug en de Bibliotheek Schiedam nauw samen.

Het invullen van het belastingformulier is voor veel mensen een jaarlijks terugkerend struikelblok. Goed en tijdig aangifte doen is echter wel belangrijk, bijvoorbeeld in het geval van recht op teruggave van een deel van gemaakte kosten. Een correcte belastingaangifte kan later een naheffing voorkomen.

Meer informatie en aanmelden

Een mondelinge afspraak maken voor de invulhulp kan vanaf maandag 11 maart door langs te gaan bij een van de volgende locaties:

* Bibliotheek Korenbeurs, Lange Haven 145;

* Wijkcentrum De Brug, Heijermansplein 35;

* Wijkcentrum Oost, Boerhaavelaan 79;

* Seniorencentrum De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818.

Daar vertellen ze ook wat deelnemers moeten meenemen naar de afspraak.

Voor het doen van aangifte inkomstenbelasting is een DigiD nodig. Schiedammers die nog geen DigiD hebben of moeite heeft met het aanvragen ervan kunnen contact opnemen met de Formulierenbrigade. De Formulierenbrigade is bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. De Formulierenbrigade is te vinden op Broersvest 110 in Schiedam en telefonisch bereikbaar op 010 219 27 00.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *