Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEZAMELIJKE ACTIE TEGEN INBRAAKGOLF MAASSLUIS

MAASSLUIS- Politie, Handhaving, Buurtpreventie en leerlingen van het Albeda college (beveiligingsopleiding) hebben vandaag een gezamenlijke dienst gedraaid in reactie op de aanhoudende inbraakgolf in Maassluis. In diverse buurten was men actief als de vele extra ogen en oren in de wijk. Volgend de politie zijn daarbij een aantal dingen opgevallen en een aantal niet.

De actie is door de politie georganiseerd om preventief in de wijken te zijn.

De gemeente Maassluis heeft vorige maand al een Verrijdbare Mobiele Camera Unit (VMCU) geplaatst in verband met de inbraakgolf. In de voorgaande weken bezochten inbrekers panden aan onder andere de Stellingmolen, Zeemansdreef, Wagnerstraat, Schuurhof, Esdoorn, Zuiddijk, Tuinstraat, Churchilldreef en Keucheniusstraat in Maassluis. Er is nog niemand aangehouden.

De laatste grote inbraakgof in Maassluis dateert uit 2015. In reactie daarop is toen door de gemeente versneld overgegaan tot de aangeschaft van een eigen Verrijdbare Mobiele Camera Unit (VMCU).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEZAMELIJKE ACTIE TEGEN INBRAAKGOLF MAASSLUIS

  1. Geweldig voornemen, elke stad en dorp in Nederland moeten dit hanteren. Het is te gek voor woorden dat dit moet gebeuren. Wij weten allemaal welke mensen dit doen, maar helaas mag dat niet gepubliceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *