Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEWONDEN BIJ RUZIE ROTTERDAM

ROTTERDAM- In de nacht van zaterdag op zondag werd rond 02.00 uur bij een ruzie tussen een aantal mannen op de Schilpertoortstraat messen en een vuurwapen getrokken. Een man liep daarbij een snijwond op, een ander werd getroffen door een kogel. Hij raakte niet ernstig gewond.

Getuigen verklaren dat de ruzie zou hebben plaatsgevonden tussen twee mannen en een groepje van drie of vier mannen. Bij een woordenwisseling werden wapens getrokken en raakten de twee mannen gewond. De ene man liep een snijwond aan zijn arm op, hij hoefde daarvoor niet naar het ziekenhuis. De andere man is in het ziekenhuis behandeld.
De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar de verdachten.

Volgens getuigen hadden zij een lichte tot lichtgetinte huidskleur, een van hen had een fiets bij zich en een had mogelijk een jas met een bontkraag aan.

Zijn deze mensen u opgevallen? Heeft u iets gezien of beelden? Laat het weten, bel 0900-8844.

1 reactie op “GEWONDEN BIJ RUZIE ROTTERDAM

  1. Alle mannen van elke kleur die ’s nachts op straat lopen preventief fouilleren, ongeacht de kleur. Bontkraaggies altijd preventief opsluiten, niet alleen als ze ’s nachts buiten lopen. Je hoort sowieso in het gesticht thuis als je met deze broeierige tropische nachten met een bontkraaggie rondloopt.
    Goh, alle problemen weer op een bierviltje opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *