RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEWELDDADIGE FIETSENDIEF (21) VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De 21-jarige K. de G. uit Rotterdam wordt door het Openbaar Ministerie (OM) verdacht van een hele reeks diefstallen, geweldplegingen en mishandelingen in onder meer Vlaardingen. De K. verblijft momenteel in detentie.

De man heeft op 28 december in Rotterdam een arrestantenverzorger bij politie beledigd, door haar de woorden toe te voegen: ‘Wat kijk je kankerhoer, wat doe je kankerhoer. Je gaat zien kankerhoer.’ Op 27 december heeft De G. dan in Vlaardingen een vloertrekker van een familielid vernield.

De G. is op 10 december al aangehouden voor bedreiging met geweld van twee Boa’s bij de RET. Bij zijn aanhouding verzet De G. zich door zijn armen los te rukken, zijn spieren aan te spannen en met zijn lichaam te bewegen in een richting tegengesteld aan die, waarin die ambtenaren hem trachtten te geleiden. Een van de RET’ers krijgt te horen (in de Turkse taal): ‘Eerloze klootzak, donder op, ik neuk je. Ik neuk je moeder’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

Op 21 september worden drie Turken op het Hargapad door De G. gedwongen tot de afgifte van een fiets door hen te verstaan te geven: ‘This bike is my mother’s bicycle. I call my brother, my family come here. I have a gun.’ Om vervolgens naar zijn tas te grijpen. De Turken worden daarna geschopt en gestompt door de Vlaardinger. Ook krijgen de slachtoffers te horen: ‘Ik maak jullie dood, ik ga mijn pistool ophalen.’ Een fiets wordt vervolgens opgetild en in de richting van een van hen gegooid. Daarna wordt een telefoon vernield.

Volgens het OM is De G. ook schuldig een inbraak op 5 augustus in Vlaardingen. Daarbij zijn telefoons, sleutels, een of meer stuks gereedschap, sieraden, geldbedragen (van in totaal 510 euro) en kledingstukken weggenomen.

2 reacties op “GEWELDDADIGE FIETSENDIEF (21) VLAARDINGEN

  1. Haha, een turrek die wil fietsen? Een debiel turrekie dan, de meesteturreke willen alleen in Duitse patserbakken (meestal geleend of gehuurd) gezien worden.

  2. En…., bijna een week later, zit hij inmiddels in het spinnenhok of mag hij gewoon doorgaan met die onzin totdat hij een verkeerde tegen het lijf loopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *