Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘GEVAARLIJK TRAPJE HOF VAN SPALAND SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Een deel van de nieuwe bestrating bij het Hof van Spaland in Schiedam-Groenoord bestaat uit een ‘uiterst ongelukkige constructie’, vindt de Ouderen Partij Schiedam (OPS). Het betreft het gedeelte tussen de ingang van de supermarkt Lidl  en de tramrails langs het winkelcentrum. OPS: ‘De glooiing daar is vervangen door een guitig trapje en een zeer smalle glooiing.  Bovendien zijn de fietsnieten verdwenen. Het gevolg is nu dat er op de resterende uiterst smalle glooiing een opeenhoping van fietsen, winkelwagentjes en rollators met elkaar concurreert.  De vraag is niet of dat fout gaat, maar wanneer dat fout gaat.’

De OPS wil van het stadsbestuur weten – met stukken onderbouwd – wat de overwegingen zijn geweest om voor deze constructie te kiezen. De partij hoopt dat men op het stadskantoor bereid is om aanpassingen te verrichten. Ook hoort de OPS graag hoe in de toekomst wordt voorkomen dat een vergelijkbaar besluit wordt genomen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “‘GEVAARLIJK TRAPJE HOF VAN SPALAND SCHIEDAM’

  1. Toen de straatenmakers bezig waren had ik al het gevoel, nee dat wordt het niet. De glooiende lijn naar beneden slaat nergens op. Kwam ik met de volle kar in die driehoek terecht.( zand). Wie dit ontworpen heeft zitten slapen, een man denk ik!

    1. Hier is een niet bestaand probleem opgelost. Graag hoor ik wat deze oplossing ons heeft gekost en nog gaat kosten. Welke oplossingen wachten ons nog meer?

  2. Inderdaad een gevaarlijke glooiing, als je er met een zware kar af moet kun die haast niet de baas, komt er dan iemand met een rollator naar boven is de ramp zomaar gebeurt om van een langskomende tram maar te zwijgen, snel veranderen dus en de ontwerper terug naar school om de wet van de zwaartekracht te bestuderen.

  3. Belachelijk, hoe verzinnen ze het, zelfs geen leuning. Komen alleen maar ongelukken van.
    Ze doen maar, waarom geen samenspraak met de bewonersvereniging?

  4. Welke gek heeft dit ontworpen???? Er zitten ongelukken aan te komen, dat weet ik zeker. Ben zelf nog niet stok oud, maar er wonen wel in de flat wonen toch echt oudere mensen. En een ongeluk zit in een klein hoekje😜

  5. Geen fietsbeugel al tientallen fietsen gestolen toen je ze nog vast kon zetten,ben benieuwd hoe gauw dat het weer gaat gebeuren ,en de afrit is ook levens gevaarlijk strak met sneeuw en Ijzel lekker slim.

  6. Ja natuurlijk worden de mensen met een scootmobiel of een rolstoel weer eens vergeten .!!!! Hoe moeten wij bij het Hof van Spaland binnen komen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *