Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GETUIGENOPROEP STEEKINCIDENT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een 16-jarige jongen uit Schiedam raakte zaterdagavond 17 september gewond aan zijn rug bij een steekincident in Vlaardingen-Holy. De politie is nog op zoek naar de dader: jongen, 15 a 16 jaar, bruin haar, grijs shirt met capuchon, donkere spijkerbroek.

De jongen uit Schiedam stond rond 18.30 uur met een vriend aan de Sperwerlaan, toen een onbekende jongen hem met een steekwapen verwondde aan zijn rug. De jongen met het steekwapen was daarvoor al een paar keer eerder voorbij het tweetal komen fietsen. Wat er daarna gebeurde en wat vervolgens de aanleiding was voor het steekincident is nog onduidelijk.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. De dader liet vermoedelijk zijn grijze fiets achter om te voet er vandoor te gaan. Ondanks een zoekactie van de politie, is hij niet meer aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar het incident. Agenten spraken diezelfde avond al met diverse getuigen. Meer informatie en tips zijn welkom via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *