Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTERAAD SCHIEDAM TREKT STEKKER UIT SOBO

SCHIEDAM- Het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO) krijgt uitstel van executie. Op aandringen van de gemeenteraad wordt de subsidie niet op 1 januari stopgezet, maar medio april. Het bestuur van het SOBO reageert teleurgesteld. Ze ervaren een gebrek aan steun vanuit de gemeenteraad.

Wethouder Marcel Bregman (D66) wil de extra tijd die het SOBO heeft gebruiken om Schiedammers te informeren waar ze na de stop terecht kunnen met vragen en problemen rond wonen. Bregman: “We gebruiken die tijd om onze website goed in te richten, met de vraag waar kan ik terecht. En we gaan met de bewonersorganisaties praten over hoe zij denken dat ondersteuning op hun manier kan worden ingevuld.”

Bregman vindt dat er weinig vernieuwing is te zien bij het SOBO. Ondanks de inzet van een verbetertraject in de afgelopen jaren. Gewenste resultaten zouden niet zichtbaar zijn. Daarom zet het gemeentebestuur de subsidie aan het SOBO stop.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *