WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTE KAN WEINIG BEGINNEN TEGEN VISBANK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen heeft weinig te zeggen over de historische Visbank in de binnenstad. Daar komt oppositiepartij ONS.Vlaardingen achter na het stellen van vragen aan het stadsbestuur over het pand.

De beheerder heeft ONS duidelijk gemaakt niets te voelen voor het uitlichten van de Visbank, omdat dit af zou doen van het historische karakter. Om dezelfde reden willen ze er geen ANWB borden op (er hangen er momenteel twee). Bij ONS ergert men zich ook aan de klok op de Visbank, die zou soms maanden niet op tijd lopen.

De Visbank is niet van de gemeente Vlaardingen. Op 29 december 1998 is de Visbank voor 100.000 gulden verkocht door de gemeente aan de vereniging Hendrick de Keyzer uit Amsterdam. De gemeenteraad heeft op 9 december 1998 hierover een besluit genomen en goedkeuring gegeven. Dit onder de voorwaarden van de Algemene Verkoop Voorwaarden uit 1997. Daarnaast moet het pand door de eigenaar in goede staat van onderhoud worden gehouden en heeft de gemeente Vlaardingen bij verkoop het recht van eerste koop.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *