Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN GRIP OP STRAATRACES MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie doet een oproep aan omwonenden van de Maasboulevard in Schiedam-Gorzen: Mocht u iets zien of horen van straatracen graag blijven bellen (0900-8844). Vannacht zijn dergelijke klachten ook ontvangen, maar geen betrokkenen opgepakt. De sporen op het asfalt liegen ondertussen niet.

Vorige maand is al aangekondigd dat de politie extra toezicht zal houden op illegale activiteiten na 22.00 uur aan de Maasboulevard. Dat naar aanleiding van klachten over harde muziek en racen met auto’s. Het is verboden in de donkere uren nog aanwezig te zijn langs het water.

In de afgelopen jaren zijn al verschillende maatregelen genomen tegen het racen met auto’s. Een ankerketting is over de weg uitgerold en plantenbakken zijn geplaatst en verschoven om het racen tegen te gaan.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “GEEN GRIP OP STRAATRACES MAASBOULEVARD SCHIEDAM

  1. Maak een soort slootachtige geul en zorg er voor, dat alleen voetgangers/fietsers of hulpverlening er alleen nog kunnen komen. Ben je meteen van het gedonder af.

  2. Niet alleen racen, maar met ronkende motoren rondrijden in het centrum is de nieuwe mode. Arme bewoners.Het circuit in Zandvoort nabootsen in de stad moet niet meer kunnen . Van de straat verwijderen die motoren en vernietigen, lijkt mij het beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *