Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN CENT VOOR VEILIGHEID HOLIËRHOEK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Er is geen geld beschikbaar voor het verbeteren van de veiligheid van de Holiërhoek in Vlaardingen. Dat bekent het stadsbestuur aan het CDA. Wel krijgt de partij te horen dat er plannen bestaan voor de aanpak van de buitenruimte van de Holiërhoek. De plannen worden de komende tijd nader uitgewerkt, waarin ruimtelijke en fysieke zaken de boventoon voeren, om het winkelcentrum een ander aanzien te geven.

In het kader van het Donkere Dagen Offensief is vorig jaar november een preventief fouilleeractie uitgevoerd bij winkelcentrum Holiërhoek. Daarbij zijn twee jongens aangehouden. Beide jongens hadden een verboden mes op zak en stonden ook nog gesignaleerd.

In mei van hetzelfde jaar is een tijdelijke camera geplaatst nabij het winkelcentrum. In de periode voorafgaand aan de plaatsing waren er tientallen meldingen van jeugdoverlast geregistreerd bij de politie. Alle meldingen waren terug te voeren op de Holiërhoek en de omliggende straten.

Speciaal voor de Holiërhoek en Holy -Zuid is door de politie een extra agent vrijgemaakt voor de aanpak van de jeugdoverlast. De aanpak van de jeugdoverlast is een gezamenlijke taak van de politie, Toezicht en Handhaving en het jongerenwerk.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *