Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN ANTWOORD OP MOSLIMTERREUR VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wat staat Vlaardingen te wachten bij de terugkomst van ISIS-oorlogsmisdadigers? En wat is het beleid van de gemeente met betrekking tot de oprukkende jihad? Diverse fracties in de Vlaardingse gemeenteraad verzoeken burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) om een antwoord, maar krijgen dat (voorlopig) niet. Maatregelen tegen moslimterreur ontbreken in het  Integraal Veiligheidsplan. Toch is de burgemeester wel bereid de vragen kort te beantwoorden, maar door tijdgebrek komt het daar niet van tijdens de raadscommissie. Wat volgt is de toezegging om een en ander schriftelijk te beantwoorden.

Vlaardingen fungeert als één van de vele verblijfplaatsen in Nederland van gewelddadige moslims. Zo stond vorig jaar Secan A. voor de rechter. De Noord-Afrikaan werd op kerstavond 2017 aangehouden in Rotterdam vanwege betrokkenheid bij terrorisme. Bij A. in Vlaardingen zijn video’s over aanslagen gevonden en een lijstjes over brandstoffen, observatiemiddelen en vuurwapens. Op dat moment werkt ook Morad M. uit de Vlaardingse Babberspolder aan plannen voor een aanslag. En tot 2017 is haatprediker Tarik Ibn Ali geregeld gastspreker bij de Al-Hijra moskee in Vlaardingen. Eerder zijn dan al twee handlangers van de Algerijnse terreurverdachte Anis B. opgepakt. Het gaat om twee Antilliaanse mannen waarvan één woonachtig is in Vlaardingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “GEEN ANTWOORD OP MOSLIMTERREUR VLAARDINGEN

  1. Jammer dat zo weinig mensen reageren. Het is te betreuren dat deze mensen onder ons leven. Eerst weggegaan en weer terug van een weerzinwekkend leven. Waarom levens terroriseren, waarom. Leef met elkaar en niet naast elkaar. In Abu Dhabi leeft alles met elkaar, maar er zijn strenge regels. Duidelijkheid en houdt je je er niet aan, dan is daar het gevang, niet misselijk! Nederland moet duidelijkheid scheppen, iedereen moet zich aan regels houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *