WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN AANWIJZINGEN HENNENPLANTAGE BIJ BRAND VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Er zijn geen aanwijzingen dat er een wietplantage aanwezig was in het pand in de Doggerstraat in Vlaardingen, waar gisteren een grote brand uitbrak. Dat laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten. Geruchten over een eerdere verplichte sluiting, wegens het aantreffen van een wietplantage bij de garage waar de brand ontstond, kunnen door de woordvoerder niet worden bevestigd.
De politie is inmiddels wel gestart met een onderzoek naar de oorzaak van de brand en heeft daarvoor met meerdere mensen gesproken. Er is niemand aangehouden.

Een woordvoerder van de brandweer meldt dat door hen nog geen daadwerkelijk sporenonderzoek is verricht. Momenteel is de brandweer nog altijd bezig met nablussen.

Het sporenonderzoek laat op zich wachten. “Nee, er is nog niets bekend over een oorzaak”, zegt de woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. “We moeten natuurlijk ook afwachten of er überhaupt iets te vinden is, vanwege de enorme verwoesting van de plek waar de brand begonnen is.“

De schade aan het pand van de voormalige Doggermaatschappij A. Hoogendijk aan de Koningin Wilhelminahaven is eveneens omvangrijk, stelt de brandweer. “Ook de voorzijde, de appartementen zijn allemaal zwaar beschadigd. De brand is daar ook uitslaand geweest. Met een blusboot is ook op de appartementen ingezet, want dat begon ook riskant te worden. Dus ook daar is de schade enorm.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *