Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EXTRA EDITIE ‘TRACING THOMAS’ HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Er komt een xxtra editie van Tracing Thomas tijdens Pinksteren in Fort 1881 in Hoek van Holland.

Tracing Thomas, het spektakel voor liefhebbers van gaming, locatietheater en escaperooms, is al vanaf maart exclusief te zien in Fort 1881 bij Hoek van Holland. In deze 3 uur durende grootse en spannende interactieve experience dient men het mysterie van de verdwenen Thomas te ontrafelen. Zodra men het historische fort betreedt, stapt men een ondergrondse wereld binnen vol donkere, nauwe gangen. Een labyrint van geheimzinnige kamers met een ingewikkeld gangenstelsel waar de tijd stil heeft gestaan. Onderzoek de ruimtes van het fort, ondervraag de getuigen en ontdek het mysterie van de verdwijning van Thomas.

Vanwege het succes van de twee uitverkochte voorstellingen tijdens de Paasdagen heeft de organisatie besloten een extra editie te organiseren op 1e Pinksterdag, zondag 9 juni om 14.00 uur. Er kan tegen een speciaal tarief een ouder/kind kaartje gekocht worden via de website www.tracingthomas.nl

Speeldata
Zo 9 juni, 14.00 uur
Voor meer informatie www.tracingthomas.nl

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *