WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EXPLOSIE BIJ HUIS IN ROCKANJE

ROCKANJE- De politie zoekt getuigen van een explosie in Rockanje. In de nacht van zaterdag 29 april op zondag 30 april was er een ontploffing bij een woning op de Verlengde Lodderlandsedijk in Rockanje. Ook was er kort een brand.

De klap was rond 02.00 uur ’s nachts te horen. De woning en twee auto’s op de oprit raakte flink beschadigd. Er zijn geen aanwijzingen voor een verband met de explosies in Rotterdam. Mogelijk is een ruzie de oorzaak, maar om hier verder onderzoek naar te kunnen doen zijn rechercheurs op zoek naar getuigen die wellicht mensen hebben zien wegrennen of auto’s hebben zien wegrijden. Ook komt het team graag in contact met mensen die een deurbelcamera, dashcam of bewakingscamera in deze straten of omliggende straten hebben.

Heeft u informatie en nog niet gesproken met agenten? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088-6617734.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *