Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EU-VLAG IN STILTE VERDWENEN UIT RAADSZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De EU-vlag is alweer verdwenen uit de raadszaal van Vlaardingen. Alleen de Nederlandse en de Vlaardingse vlaggen zijn nog te zien. Op de vraag van raadslid Ron Boers – aan het eind van de raadsvergadering – waar de EU-vlag is gebleven weigert burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) een direct antwoord te geven. De eerdere schriftelijke vragen over de vlag door de fractie Boers moeten nog worden beantwoord.

Op 19 februari hing tussen de twee gewenste vlaggen ook aangekondigd een blauwe van de EU. Tot verbazing van de fractie Boers.

De Nederlandse en de Vlaardingse vlaggen hangen sinds november 2017 in de raadszaal van Vlaardingen. ONS.Vlaardingen heeft destijds, mede met steun van  de CU-SGP, een voorstel ingediend voor deze twee vlaggen. Het voorstel werd met twintig stemmen voor en elf stemmen tegen aangenomen. Over de EU-vlag is nooit een stemming gehouden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *