Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ERGERNIS OVER GESLEEP MET BANKJE VLAARDINGSE SENIOREN

VLAARDINGEN- Het plaatsen van een bankje voor ouderen op het Veerplein in Vlaardingen toont de gebrekkige interne communicatie en onderlinge afstemming binnen de gemeente Vlaardingen. Die conclusie trekt in elk geval de fractie Boers (fB).

Volgens de fB heeft de gemeente met de beste bedoelingen een bankje neergezet voor ouderen. (FB: ‘Daarvoor onze complimenten. Luisteren naar inwoners is immers van het grootste belang’). Maar het nog maar net geplaatste bankje moet de komende tijd nog eens twee keer worden verplaatst in verband met werkzaamheden, zo heeft de fractie begrepen.

Daarnaast staat het bankje ook nog eens met de rug naar de weg waar de taxi voor de wachtende ouderen aankomt. FB: ‘Als dat dan ook nog eens betekent dat de wachtenden tegen een blinde etalageruit aan zitten te kijken, zakt de moed je definitief in de schoenen.’

De fB grijpt naar het middel van de schriftelijke vragen. Men wil onder meer van het stadsbestuur weten wat de meerkosten worden voor het twee keer extra verplaatsen van het bankje.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *