RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EL HOUCINE M. (39) SCHIEDAM OPNIEUW VOOR DE RECHTER

SCHIEDAM- Opnieuw staat de 39-jarige El Houcine M. (geboren te Berkane-Marokko) voor de rechter. De man zou op 16 februari 2021 te Vlaardingen een bankpas hebben gestolen en een geldbedrag (ter hoogte van ongeveer 2.000 euro) van een Vlaardinger.

In 2019 heeft een Schiedamse vrouw, via de rechter, gepoogd om verlost te worden van M. In de voorgaande jaren werd zij door M. – toen nog woonachtig in de wijk Spaland – gestalkt door hem. Zo werd zij (met de auto) achtervolgd door de man en heeft hij meermalen tegen de auto van de Schiedamse geschopt en de ruit van de auto ingeslagen, terwijl de vrouw zich in de auto bevond.

De vrouw kreeg in de periode van 30 november 2018 tot en met 28 februari 2019 meerdere (whatsapp)berichten en werd gebeld door M. Ook zou hij meermalen door de straat van haar hebben gereden en getracht haar woning binnen te komen.

Op 22 juni 2017 wordt M. aangehouden in na een poging een Oost-Europeaan in Schiedam van het leven te beroven, althans zwaar lichamelijk letsel toe te brengen, door meermalen met een personenauto (met hoge snelheid) in te rijden op het beoogde slachtoffer, terwijl de uitvoering van dat voorgenomen misdrijf niet is voltooid.

4 reacties op “EL HOUCINE M. (39) SCHIEDAM OPNIEUW VOOR DE RECHTER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.