Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EINDE WIETPLANTAGE NOORDRAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- In Schiedam-Spaland is een verdachte aangehouden voor de exploitatie van een hennepkwekerij. De kwekerij is ontmanteld door de gemeente (Interventieteam Ondermijning) in samenwerking met de politie en Stedin.

In een pand aan de Perzikengaarde zijn 2 kg aan gedroogde henneptoppen aangetroffen en 125 potten, maar geen planten. Er is illegaal stroom afgetapt en water. De politie heeft in deze zaak één auto in beslag genomen.

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Schiedam werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen.

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt kan gedupeerden [vastgoedeigenaren] ondersteunen met de aanpak en afwikkeling en het verhalen op dader(s) naar aanleiding van het aantreffen van een hennepkwekerij. Meer informatie http://www.sbwh.nl info@sbwh.nl of bel 085-273 52 77.

Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *