Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EINDE BEKERAVONTUUR VICTORIA ’04 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In het derde bekerduel bleek Victoria’04 een maatje te groot voor gastheer Maasdijk. De thuisclub verkeek zich keer op keer op de snelle voorhoede van de Vlaardingse formatie, die vanuit een gesloten verdediging met regelmatig succes de omschakeling zocht.

Victoria’04 liet Maasdijk komen, maar wist telkens de bal te veroveren om vervolgens met dieptepasses de snelle voorhoedespelers te bereiken. Maasdijk moest het antwoord schuldig blijven op aanvallende acties via Denzel Asmus en Nailey Girigora. In de 7de minuut mocht Nailey Girigora de achterlijn halen om vervolgens Roy Meerten op maat te bedienen: 0-1. Na een kwartier spelen was het weer Nailey Girigora die nu Denzel Asmus een niet te missen kans bezorgde: 0-2. In de 20ste minuut zette Roy Meerten en Nailey Girigora een vloeiende aanval op, die eindigde bij Denzel Asmus om doeltreffend uit te halen: 0-3. De vaak ongrijpbare Nailey Girigora verzorgde de 0-4 ruststand.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Een hard werkend Maasdijk, dat zich stuk liep op de hechte defensie van de Vlaardingse tegenstander. In de 52ste minuut profiteerde Maasdijk van een moment van verslapping in de laatste linie van Victoria’04 en dat betekende: 1-4. Een kwartier later tekende Denzel Asmus voor de 1-5. Invaller Michael Blok kopte uit een hoekschop fraai de 1-6 binnen en bepaalde even later de 1-7 eindstand.

Victoria’04 eindigde in de poule op de 2de plaats achter Naaldwijk, waardoor het bekeravontuur ten einde is.

Maasdijk-Victoria’04 eindstand 1-7 (bij rust 0-4)
Doelpunten Victoria’04: Roy Merten (0-1), Denzel Asmus (0-2, 0-3, 1-5), Naily Girigora (0-4), Michael Blok (1-6. 1-7).

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Lars Kortleven (73: Jesse Schippers), Jordi de Kimpe, Osman Unnu, Nailey Girigora, Remon van Prooijen (74: Vincent van den Bogerd), Gianluca Been, Oscar Knecht, Bob Planken, Roy Meerten (66: Michael Blok), Denzel Asmus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *