Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 PUNTVERLIES TEGEN VLOTBRUG

VLAARDINGEN- Vandaag heeft de ploeg van trainer Ben Hoogwerf de gasten uit Hellevoetsluis niet op een nederlaag kunnen trakteren. DVO was de ploeg met het meeste balbezit, de beste kansen en het betere spel, echter de gasten kregen tóch een paar aardige kansen uit de counter waar keeper Mario Stark zich tot het uiterste moest inspannen een achterstand te voorkomen.

DVO’32 zelf begon goed, liet de bal rondgaan en al na 4 minuten was daar het 1e gevaar voor de goal van Vlotbrug maar de voorzet van de uitglijdende Floris Keizerwaard belande op de bovenkant lat, FC Vlotbrug reageerde in de 14e minuut met een voorzet van de zijkant die net over de goal van Mario Stark ging. Op het kwartier een fikse tegenvaller voor de thuisploeg toen aanvalsleider Gert Jan van der Veen er met een enkelblessure vanaf moest. Nico Huijer verving hem.Daarna namen de Vlaardingers steeds meer het initiatief en DVO’32 kwam na een goed half uur terecht 1-0 toen Colin Pleijsier een strafschop verzilverde die na hands door de scheidsrechter was toegekend. Zo ging men ook naar de thee 1-0 voor DVO’32 dus. Na de verplichte rust pauze dacht DVO’32 in de 50e minuut op 2-1 te komen echter de scheidsrechter keurde de goal af wegens een overtreding op de keeper.

DVO ging er vol voor Nico Huijer snoeihard op de paal en de rebound van Floris Keizerwaard voorlangs, het zat helaas niet mee, sterker nog Vlotbrug kreeg zelfs na 55 minuten de ultieme kans na die éne spaarzame counter één op één maar keeper Mario Stark redde bekwaam. Die gelijkmaker kwam er toch toen de gasten een vrije trap kregen op een goede 20 meter van de DVO goal. De muur van de thuisploeg week uitéén van het schot van Simeon Seghers en de DVO goalie was kansloos 1-1. DVO’32 probeerde het wel daarna, Nico Huijer was er nog bijna door, werd gevloerd met een duw maar de scheidsrechter wuifde het weg en de leeggespeelde thuisploeg moest in de slotfase nog alle zeilen bijzetten om de 1-2 te voorkomen. FC Vlotbrug trok het punt zei het met soms onacceptabel spel getuige de rode kaart voor doelpuntenmaker Simeon Seghers over de streep en was er terecht blij mee.

Concluderend had DVO’32 met de kansen die men onbenut liet de 3 punten aan de marathonweg moeten houden dit gebeurde echter dus niet en zo leverde de 2e thuiswedstrijd wederom puntverlies op. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij koploper HBSS in Schiedam en zal het niet meevallen een resultaat te halen maar we gaan ervoor. Gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 3 Oktober 2020 aanvang 14.30 uur DVO’32- FC Vlotbrug 1-1 (1-0)

Scheidsrechter vandaag was de heer David Post uit Delft .

Bijzonderheden: Rood 88e Simeon Seghers ( FC Vlotbrug)

Scoreverloop: 35e 1-0 Colin Pleijsier, 68e 1-1 Simeon Seghers.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Pieter van der Veen, Atakan Karacoskun (c.), Nick Rutten, Jan Jaap van den Berg (45e Mark Verkade) , Wesley de Heij , Robin den Breems, Colin Pleijsier (75e Tim Kievit), Tim van der Hoeven, Floris Keizerwaard, Gert Jan van der Veen (15e Nico Huijer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *