Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 OPENT COMPETITIE MET NEDERLAAG

VLAARDINGEN- Vandaag aan de Marathonweg de competitie ouverture tegen vv.Rhoon. Een ploeg waar vorig seizoen thuis ruim van gewonnen werd, maar het verleden telt echter niet dus een nieuw begin en nieuwe kansen.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor DVO’32 want uit de 1e de beste aanval werd spits Gert Jan van der Veen gevonden die door een Rhoon verdediger onreglementair in zijn rug werd gelopen. Strafschop wees scheidsrechter Maurice Scherpenhuyzen en Colin Pleijsier opende het bal vanaf 11 meter, 1-0 , voorwaar een quickstart. DVO trok de lijn ook door want diezelfde Colin Pleijsier had de 2-0 op zijn schoen na een listig balletje van Gert Jan van der Veen echter Rhoon ’s keeper Bas Oster keerde de inzet, welliswaar met zijn gezicht waardoor verzorging gewenst was maar het leder ging er niet in. Daarna namen de gasten gaandeweg het initiatief over want DVO verloor steeds meer duels en Rhoon werd steeds dreigender.

De 1-1 Was dan ook een logisch vervolg van de wedstrijd. Via links kwam de voorzet tegendraads ingekopt door Rhoon’s targetman Ricardo Merrelaar en DVO’s keeper Mario Stark was kansloos. 1-1 dus bij de rust. Na de thee kwamen de gasten zelfs op 1-2 toen DVO’32 er verdedigend nou niet echt goed uitzag en Vincent Kroon de gasten op voorsprong zette. 1-2. DVO moest aan de bak en deed dat ook, het nam de regie weer over , kreeg ook best wel de kansen op de 2-2 , Gert Jan van der Veen net over op een voorzet van Colin Pleijsier, ook nog een kopbal van DVO’s spits net naast en een vrije schietkans voor Colin Pleijsier bekwaam gekeerd door Rhoon’s sluitpost Bas Oster die daarmee de 3 punten over de streep trok. Concluderend had de thuisploeg de 2-2 wel verdiend maar is de zege voor Rhoon ook niet onverdiend te noemen, de gasten lieten zien een degelijk voetballende ploeg te zijn met een goede organisatie.

Voor DVO’32 geld dat deze valse start een koude douche is maar er zijn ook nog 25 competitieduels te spelen. Volgende week uit naar het geplaagde Leonidas in Rotterdam schiebroek is er kans op eerherstel dus gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 19 September 2020 aanvang 14.30 uur DVO’32-vv.Rhoon 1-2 (1-1)

Scheidsrechter Maurice Scherpenhuyzen gaf geel aan Bart Driessen van vv.Rhoon en Robin den Breems van DVO’32 .

Scoreverloop: 4e 1-0 Colin Pleijsier, 29e 1-1 Ricardo Merrelaar, 53e 1-2 Vincent Kroon.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Jan Jaap van den Berg, Atakan Karacoskun (c.), Nick Rutten (80e Tim Kievit), Daan ten Broek (66e Robin van der Vlist), Wesley de Heij, Tim van der Hoeven, Floris Keizerwaard, Robin den Breems, Colin Pleijsier, Gert Jan van der Veen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *