Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 BEGINT MET 0-2 WINST OP VDL

VLAARDINGEN- In de seizoensouverture van het nieuwe seizoen is DVO’32 goed begonnen. In Maassluis werd VDL met 0-2 in een overigens zeer matige wedstrijd verslagen.

In de 1e helft gebeurde er niet veel en was de beste kans voor Kees Ketting van VDL díe vrij baan kreeg maar de bal over het doel van Ruben Verboon werkte. DVO’32 speelde in een veel te laag tempo om de thuisploeg echt te verontrusten en VDL was al niet veel beter. In een volgens de tribune zomeravond tempo kabbelde de wedstrijd naar de rust toe.VDL was wel zo bereidwillig om die ené keer dat de Vlaardingers er wel doorheen kwamen via Colin Pleijsier op links diens voorzet in eigen doel te werken. VDL’s nummer 5 Mustafa Kaya was de ongelukkige. DVO’32 nam overigens wel verdiend de leiding 0-1. Of het aan de preek of aan de thee lag in de rust feit was dat de gasten wel scherp aan het 2e bedrijf begonnen , Tim Kievit werd op rechts weggestuurd , was sneller dan zijn opponent. Zijn voorzet was prima en de afwerking van Floris Keizerwaard was ook niets mis mee en de 0-2 een feit.

In het verloop van de 2e helft probeerde VDL hét wel maar veel verder dan een carambole binnen de Vlaardingse 16 die helaas voor de Maassluisse ploeg niet goed viel kwam men niet. Nico Huijer kreeg namens DVO’32 nog een aardige kans de score op te voeren maar VDL ’s keeper Kemal Fakili bleef in dat duel de baas en heeft DVO’32 dus de 1e driepunter van het prille seizoen te pakken. Volgende week is de vv.Rhoon te gast aan de marathonweg. Dus gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 21 September 2019 aanvang 14.30 uur VDL-DVO’32 0-2 (0-1)

Scheidsrechter: Erik de Winter gaf geel aan Kemal Fakili en John Bekker ( beiden VDL ).

Scoreverloop: 35e 0-1 Mustafa Kaya ( e.d ), 45e 0-2 Floris Keizerwaard.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Frank Boer ( 77e Nick Rutten), Atakan Karacoskun, Pieter van der Veen, Mark Verkade (69e Walter Zomervrucht ), Gert Jan van der Veen (c.), Tim Kievit ( 66e Nico Huijer), Wesley de Heij, Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Colin Pleijsier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *