Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DUMPEN GROFVUIL SCHIEDAM-OOST OP HOGE SNELHEID

SCHIEDAM- Het tempo bij het dumpen van grofvuil op de Buys Ballotsingel doet Buurtpreventie Schiedam Oost versteld staan. Dinsdagmiddag werd een hele berg weggehaald, ’s avonds signaleerde Buurtpreventie alweer dat het dumpen ‘vrolijk verder gaat’.

Vorige week werd, even verderop aan de Boerhaavelaan, een berg van dertig volle vuilniszakken naast de containers aangetroffen door handhavers van de gemeente. Na onderzoek tussen het gedumpte vuil zijn acht adressen aangetroffen. De desbetreffende bewoners wacht een boete.

Met het grootste gemak maakt fotograaf Cees Kroone geregeld collages van gedumpt grofvuil naast de ondergrondse containers in Oost. In 2016 werd daarmee al aangetoond dat in nog geen 24 uur na verwijdering alweer afgedankt meubilair en ander grofvuil wordt geplaatst naast de containers.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

1 reactie op “DUMPEN GROFVUIL SCHIEDAM-OOST OP HOGE SNELHEID

  1. Bepaalde type bewoners zijn blijkbaar te lui om uit hun ogen te kijken en de moeite nemen om een melding te maken bij Irado om het op te laten halen. Het is een probleem, wat niet alleen in Schiedam speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *