WATERWEG ACTUEEL

DROEFTOETERS VAN OELOEK IN MAASSLUIS

DROEFTOETERS VAN OELOEK IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Een voorstelling van Oeloek, vanavond te zien in Theater Koningshof in Maassluis, barst letterlijk van de energie: een hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel. U valt van de ene verbazing in de ander en u staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen u om de oren en u vraagt u af: hoe krijgen ze het verzonnen? De vorige drie cabaretvoorstellingen van Oeloek werden door pers en publiek bejubeld. En niet zonder reden. Het cabaret van Oeloek is niet alleen hilarisch maar ook volstrekt uniek.

Dit seizoen komt Oeloek met ‘Droeftoeters’. Een voorstelling vol met zelfverklaarde winnaars en kampioenen. Van een doodsbange geestuitdrijver tot een één-benige tapdanser, en van een stokdove pianostemmer tot een aan sigaretten verslaafde gezondheidsgoeroe: allemaal zien ze zichzelf als het allerbeste wat de wereld is overkomen. Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. We laten ze nog één keer hoog van de toren blazen, voordat ze naar beneden struikelen.

 

Oeloek – Droeftoeters

Woensdag 16 mei Theater Koningshof

Aanvang 20.15 uur

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

mei 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *