Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DOORWERKEN TIJDENS BOUWVAK SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- Deze dagen werken tweeënveertig man gelijktijdig aan de realisatie van de nieuwe inrichting van de Laan van Bol’es in Schiedam-Groenoord.

Om de laan veiliger te maken, vinden tot en met augustus wegwerkzaamheden plaats. Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Schiedam. Eind augustus zijn de werkzaamheden gereed.

De Laan van Bol’Es wordt veiliger gemaakt door de rijbanen te versmallen en de middenberm te verbreden. Het aantal oversteekplaatsen wordt teruggebracht naar drie duidelijke oversteekplaatsen. Door de openbare verlichting te verplaatsen naar de buitenzijde van de rijbanen, zijn zowel de weg als de oversteekplaatsen beter verlicht. Daarnaast verdwijnen alle voorsorteerstroken, waardoor de snelheid omlaag gaat. Ook wordt de kruising met de Van Beethovenlaan aangepast naar een rotonde.

1 reactie op “DOORWERKEN TIJDENS BOUWVAK SCHIEDAM-GROENOORD

  1. ‘s Morgens om 6 uur beginnen de heren al. Niet prettig wakker worden. Regelmatig tot half 10 ‘s avonds, maar goed. Hopelijk helpt het om de racebaan die Lan van Bol’Es heet, een beetje veiliger te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *