Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DOE MEE AAN FOTOBOEK ‘DIT IS MAASSLUIS’

MAASSLUIS- De kracht van Maassluis laten zien in beelden. Dat is de bedoeling van het fotoboek Dit is Maassluis! De komende maanden zoekt de gemeente foto’s van de mooiste plekjes van Maassluis.

Maassluis is een stad waar mensen prettig wonen, werken en leven. Een stad die via de haven in verbinding staat met de zee. Een stad met een historisch centrum. En een stad die bouwt aan de toekomst. Waar de mensen oog hebben voor elkaar en de omgeving.

Een stad en een omgeving om trots op te zijn. Een stad die gezien mag worden. En wie kan de stad en de bijzondere plekjes beter laten zien dan de inwoner zelf. Heeft u recente foto’s van de stad of de omgeving die volgens u niet mogen ontbreken in dat fotoboek? Of gaat u er graag op uit om foto’s te maken? Lever de foto’s aan via het digitale formulier op www.maassluis.nl/dit-is-maassluis.

Wilt u bij de foto’s vermelden waar, door wie en wanneer die is gemaakt. Wij zien uw foto’s graag tegemoet. Als u een foto instuurt, stemt u in met mogelijke publicatie van die foto door de gemeente. Inzenden kan tot 1 februari 2022.

De ingestuurde foto’s die binnen het thema van het fotoalbum passen en aan de voorwaarden en (technische) specificaties voldoen, worden gepubliceerd op Instagram-account Dit is Maassluis!

Na 1 februari 2022 buigt een redactie, bestaande uit raadsleden, collegeleden en fotodeskundigen, zich over de aangeleverde foto’s. Zij selecteren de foto’s die afgedrukt worden in fotoboek ‘Dit is Maassluis’.

Kijk voor meer informatie over en de voorwaarden van fotoboek Dit is Maassluis! op www.maassluis.nl/dit-is-maassluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *