Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIGITALE BRIEVEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Steeds meer brieven van overheidsorganisaties kunt u digitaal ontvangen in de persoonlijke, beveiligde Berichtenbox op www.MijnOverheid.nl, in plaats van op papier in uw brievenbus. Binnenkort sluit ook de Gemeente Schiedam haar berichtgeving hierop aan.

computerBrieven digitaal ontvangen gaat eenvoudig en snel. U kunt u eenmalig aanmelden. In uw Berichtenbox kunt u vervolgens berichten ontvangen, onbeperkt bewaren en beheren. Berichten die u in uw Berichtenbox ontvangt, ontvangt u (in principe) niet meer op papier. Als er een nieuw bericht in uw Berichtenbox is, ontvangt u hiervan een melding per e-mail (geef hiervoor aan dat u meldingen wilt ontvangen).

U ontvangt in de praktijk vooral van uw eigen gemeente post. Het kan zijn dat u ook van andere gemeenten post ontvangt, bijvoorbeeld omdat u daar een parkeervergunning, een visvergunning of een vakantiewoning hebt. Daarom vindt u onder ‘Organisaties Berichtenbox’ alle gemeenten die op de Berichtenbox zijn aangesloten.

Brieven digitaal ontvangen scheelt u niet alleen zelf tijd en opruimen, maar ook voor de gemeente scheelt het een hoop papier en postzegels. De gemeenten Schiedam en Vlaardingen werken samen aan de ontwikkeling en digitalisering. Ook vanuit uw buurgemeente is het dus binnenkort mogelijk om berichten te ontvangen in de Berichtenbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *