Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIEF EN ZWARTRIJDER (29) SCHIEDAM VOOR POLITIERECHTER

SCHIEDAM- De 29-jarige K. M. moet vanmiddag voor de Rotterdamse politierechter verschijnen als verdachte van diefstal en belediging van RET-personeel.

Op 19 juni vorig jaar zou de Marokkaan in Schiedam de portemonnee, met geldbedrag, hebben gestolen van het autochtone slachtoffer F.J. B.

Justitie houdt M. ook verantwoordelijk voor het beledigen van een controleur van de RET. Op 23 oktober werd de buitengewoon opsporingsambtenaar mondeling de woorden toegevoegd: “Je bent een kankerflikker. Ik neuk je kankermoeder”, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

14 reacties op “DIEF EN ZWARTRIJDER (29) SCHIEDAM VOOR POLITIERECHTER

 1. Lekker tendentieus en ophitserig weer: de verdachte is Marokkaan (= hoogstwaarschijnlijk betreft het een Marokkaanse NLer, maar goed….) en het slachtoffer is autochtoon. Je had ook het opleidingsniveau van beide betrokkenen kunnen vermelden, of andere onderscheidende maar verder niet ter zaken doende kenmerken kunnen benoemen. Geenstijl-light?

  1. Ja klopt. Onderdeel van de sharia is dat stelen verboden is, ongeacht afkomst, (on)geloof, etc etc van het slachtoffer.

   Mooi hè, de islam, de regels zijn zo vaak in lijn met je natuurlijke aanleg, en waar dat niet zo is, komt dat doordat je aanleg gecorrumpeerd is (door je ego, je begeertes, je opvoeding, je vrienden, alcohol, drugs, etc etc)

    1. Alcohol: klopt
     Drugs: klopt
     dure Duitse bolides: klopt niet
     9 jarige meisjes: klopt

     Als je eerlijk bent, kan je niet anders dan het eens zijn met bovenstaande, en wederom een bewijs dat de sharia in lijn is met je natuurlijke aanleg. Wat een wonder hé!

 2. Ik schreef het al eerder, de naam K zal binnenkort verschijnen in één of ander krantenartikel of tv uitzending ( opsporing verzocht). En op je vragen:
  Je bent of Marokkaan of Nederlander. Als de Marokkaanse koning het Marokkaanse paspoort niet wil innemen, moet onze koning het Nederlandse paspoort maar gaan innemen, bij criminele figuren die misdaden plegen. Hopelijk na maart 2021 wordt dit mogelijk.
  Als deze figuren voor enig strafbaar feit ter verantwoording worden geroepen tonen ze het Marokkaanse en is alles racistisch wat daarna gebeurd.
  Ook ken ik Nederlanders die hun Marokkaanse paspoort letterlijk verscheurd hebben. Uiteraard is dat wel symbolisch.
  Zelfs Klaver schaamt zich voor zijn vaders achternaam, die kwam hem niet uit voor een plaats te bemachtigen in de 2e kamer.

  Het opleidingsniveau van K is duidelijk. Gezien zijn achtergrond en leeftijd heeft hij over elke klas 2 jaar gedaan. Mede door Corona heeft hij vorig jaar het Corona diploma gekregen op het V.M.B.O. het op één na meest bewezen fraudegevoelig examen in de Nederlandse geschiedenis. Als ik het mis heb, excuses.
  Dan zal het gebeurd zijn op het Ibn Ghaldoun ook een school vol met ‘Nederlanders’.

  1. Huilie huilie van een moslimhater haha. Paspoorten worden niet ingenomen door koningen, jij uberlampo, en dat je vmbo weet te spellen is best goed van je, kan je ook w.o. spellen? Haha tokkie met een micropenis en daardoor een macro-issue hebben 🤣🤣

 3. I.d.d. huilie huilie van plezier en pijn in mijn buik van het lachen.
  Jij bent toch zo een haatbaard die zichzelf voor de helft laat mismaken door een stuk van je pikkie te laten knippen door een kapper in de Haagse Schilderswijk, zodat het schapenstront niet achter je microscopische eikeltje blijft hangen?
  Op schaapjes of op kleuters leren jullie je voortplanting toch?
  Ik wacht met plezier wederom op jouw reactie.
  Maar zal echt niet reageren, ik wil je tere zieltje niet teveel frustreren en niet verantwoordelijk zijn voor bepaalde gedragingen door jou tegen de Nederlandse gemeenschap.
  Moge het je goed gaan, insjallah

  1. Heb je het over mijn joodse medemens?, wat ubernazisitisch van je zeg, je (voor)ouders zullen vast heeeeel op je zijn, superantisemietje van me haha looooser

 4. Anti semieten? ik heb nog nooit last gehad van een semiet. Ubernazistisch? Nazi, een scheldwoord voor nationaal socialist. Je moet inderdaad oppassen voor socialisten, die schijnen nogal radicaal te reageren als ze geen gelijk krijgen. Veel plezier dit weekend met rellen.

 5. Goed om te horen dat je nooit last hebt gehad van een semiet:

  Semiet m
  (Jiddisch-Hebreeuws) iemand die behoort tot de bevolkingsgroepen die een Semitische taal als Arabisch of Hebreeuws spreken.

  Haha!

  En dan ook nog je nazi-schap een beetje proberen te sugarcoaten, haha, goeie.

  Maar goed, ik moet werken van het weekend….je tokkie-toeslag komt niet uit de lucht vallen.

  Fijn weekend 👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *