WATERWEG ACTUEEL

DERDE EDITIE PLEINBIOS SCHIEDAM

DERDE EDITIE PLEINBIOS SCHIEDAM

SCHIEDAM- De buitenbioscoop keert terug op het Stadserf in Schiedam. Van donderdagdag 6 tot en met zaterdag 8 september kunt u ‘s avonds vanaf 18.30 terecht bij de Schiedamse pleinbioscoop Film op ’t Erf. De films starten elke avond om 21.00 uur. Voor die tijd kunt u eten en drinken bij de openlucht bioscoop.

De eerste avond van het driedaagse festival Film op ‘t Erf, begint meteen al goed met de film THE RIDER. Een emotioneel drama over een jonge cowboy en tegelijkertijd een film die met een documentair-realisme de toeschouwer een blik gunt in de wereld van de Indian cowboys.

Wanneer u eenmaal de trailer van ‘The Shape of Water’ hebt bekeken, wilt u beslist op vrijdag 7 september de hele film zien. Deze film ontving maar liefst 13 Oscarnominaties.

The Shape of Water verteld een sprookje dat niet van deze wereld is. Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

augustus 9th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *