Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DE GOOISE KLEDINGBEURS KOMT NAAR SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Gooise Kledingbeurs komt naar Schiedam op 13 oktober. De grootste en gezelligste kinderbeurs van Nederland is dan te vinden in de Margriethal.

De Kinderkleding & Speelgoedbeurs XXL is al jaren een begrip in de wijde omgeving van Hilversum, Amsterdam en Den Bosch. In Zuid-Holland was de beurs echter nog niet te vinden, maar daar komt nu verandering in. Door het enorme succes van de beurs die altijd veel bezoekers trekt was verdere uitbreiding een grote wens van de organisatie. Met deze nieuwe locatie hoopt de kinderbeurs ook een groot bereik in Zuid Holland te vinden.

Duurzaam inkopen is ook steeds belangrijker voor de bewuste consument van tegenwoordig. Waarom altijd maar nieuw kopen als kinderkleding en speelgoed ook makkelijk een tweede ronde mee kan. De beurs in Schiedam telt 180 kramen met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding en speelgoed voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Zowel particulieren als webshops verkopen hier hun spullen voor leuke prijzen. Er zijn nú nog verkoopplaatsen beschikbaar, al gaat de verkoop wel erg hard.

Info en tickets zijn te vinden via www.GooiseKledingbeurs.nl. De beurs is op zondag 13 oktober geopend van 10.00 tot 14.00 uur. De entree bedraagt in de online voorverkoop € 2,50 inclusief €25 aan kortingscodes van kinderwebshops. Aan de kassa is een kaartje € 3,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *