Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VFC VLAARDINGEN IN MAAG MET DADER ONTPLOFFING

VLAARDINGEN- De Vlaardingse voetbalclub VFC gaat de website ‘misschien’ aanpassen. Dat laat voorzitter Bill Savonije weten. Vanavond wordt hierover overleg gevoerd. Dit naar aanleiding van het nieuws dat hun 43-jarige jeugdtrainer zijn 38-jarige vrouw om het leven heeft gebracht in hun woning in de Van der Waalsstraat. De politie maakte dit aan het begin van de middag bekend na onderzoek in het pand dat vrijdagochtend zwaar beschadigd raakte door een explosie.

Op de site van VFC staat nog altijd een bericht over de bijeenkomst bij VFC waar veel VFC’ers steun bij elkaar konden vinden. Adri Kruithof,  jeugdscheidsrechter bij VFC: “Ja, de ware toedracht die was op dat moment nog niet bekend. Er is een samenkomst geweest voor mensen die daarover wilde praten en mensen van slachtofferhulp, want er zijn ook twee kinderen die achtergebleven zijn. Er zijn jongens die hun trainer verliezen en in welke hoedanigheid dan ook. Het blijft voor de leden even triest.”

Ook een inzamelingsactie voor de nabestaanden staat nog altijd online. Er is al ruim 14.000 euro opgehaald.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VFC VLAARDINGEN IN MAAG MET DADER ONTPLOFFING

  1. Nederland is beland in een Neerwaartse spiraal . Probeer daar nog maar eens uit komen met al die moorden van en aanvallen tegenwoordig. Diep triest. we Hadden zo’n mooi landje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *