Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

COLLECTEBUS IS BUIT OVERVAL SPAR SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Een collectebus van de KWF Kankerbestrijding is gisteravond meegenomen door de getinte overvaller op de Spar in Schiedam-Oost. Niemand raakte gewond. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 19.00 uur liep de getinte man in een groene jas met zwarte capuchon de supermarkt in en bedreigde het aanwezige personeel met een mes. Hij vertrok met de collectebus en vluchtte in een lichtgrijze auto. Een zoekslag in de omgeving heeft niet tot zijn aanhouding geleid.

Was u getuige van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Laat het de politie weten. Bel 0900-8844.

3 reacties op “COLLECTEBUS IS BUIT OVERVAL SPAR SCHIEDAM-OOST

  1. Weer een bekend signalement. Zal wel in het aard van het beessie zitten.
    Ben je wel heel erg zielig en een mislukkeling van de maatschappij om een collectebusje voor kankerbestrijding te stelen.
    Dit figuur zou wel een traumatische ervaring opgedaan hebben over het hele verre verleden, aangepraat door blanke moraalridders.
    Als hij (met veel geluk) gearresteerd wordt zal juffertje Simons en advocaat van de duivel Roethof er wel een schaamteloos toneelstuk van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *