Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

COALITIEGENOTEN LATEN WETHOUDER ONS.VLAARDINGEN VALLEN

VLAARDINGEN- De gemeenteraad van Vlaardingen beslist vanavond alsnog over het lot van wethouder Frans Hoogendijk (ONS.Vlaardingen). De wethouder heeft verzocht het spoeddebat uit te stellen, maar een raadsmeerderheid voelt daar niets voor. Zelf is Hoogendijk vanavond niet aanwezig in de raadszaal voor het debat. De wethouder heeft een verklaring van zijn hand laten voorlezen door de burgemeester.

Hoogendijk laat weten: ‘Het zal u duidelijk zijn dat ik daar als lijdend voorwerp normaal gesproken graag bij aanwezig zou zijn geweest. De druk en de spanning bij mij en bij mijn omgeving, zoals die er de afgelopen dagen was, heeft bij mij als hartpatiënt een te grote wissel getrokken. Het zijn die verschijnselen die mij het advies van de arts bracht om zeven a tien dagen afstand te nemen.’

De coalitiegenoten VVD, CDA en GroenLinks hebben al aangegeven het vertrouwen in Frans Hoogendijk als wethouder van de gemeente Vlaardingen op te zeggen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “COALITIEGENOTEN LATEN WETHOUDER ONS.VLAARDINGEN VALLEN

  1. 3 stemmen voor het uitstellen van het debat over het functioneren van Hoogendijk en 29 daar tegen, dat kan ik geen krappe raadsmeerderheid noemen. Of zie ik het verkeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *