Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CIRKELS VELDEN BEATRIXPARK EN MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- In het Beatrixpark en aan de Maasboulevard in Schiedam komen definitief ‘anderhalvemetercirkels’. Dat laat wethouder Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) weten. Ooijevaar: ‘We gaan hiermee aan de slag op de plekken waar de meeste mensen verblijven.’ Onvermeld blijft welke sancties staan op het negeren van de cirkels door parkbezoekers die niet (meer) geloven in ‘het virus‘.

De kringen sluiten aan bij het verplicht opleggen van de RIVM-regels die nodig zouden zijn om een griepvirus te bestrijden (Covid-19). In buurgemeente Rotterdam zijn de krijtstrepen al aangebracht op de grasvelden in het Vroesenpark, Kralingse Bos en Het Park bij de Euromast. De cirkels worden in Rotterdam gepresenteerd als ‘handig’, omdat u op 1,5 meter ‘verantwoord van de openbare ruimte gebruik kunt maken’.

De totale sterftecijfers per leeftijdsgroep die op de een of andere manier zijn toegeschreven aan Covid-19. ‘Makkelijker kan niet’, zegt de samensteller van het overzicht, op basis van de CBS cijfers tot en met 25 mei.
Het vermeende ‘levensgevaarlijke virus’ laat ondertussen in alle statistieken een forse teruggang zien in zowel landen met als zonder lockdown. De aan ‘het virus’ gekoppelde sterftecijfers laten al veel langer een daling zien. Autoriteiten blijven desondanks hameren op vrijheidsbeperkingen. Ook de gevestigde media blijven die boodschap 24/7 herhalen. Tegengeluiden vanuit de medische wetenschap worden nauwelijks toegestaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “CIRKELS VELDEN BEATRIXPARK EN MAASBOULEVARD SCHIEDAM

    1. Mogen ze dan ook barbecue? Lijkt mij moeilijk om in die cirkel met meerdere mensen.
      Op de Maasboulevard stond een bord dat ze niet mogen barbecueën maar die is verdwenen.
      Snap het niet waarom dan die cirkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *