Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CDA VLAARDINGEN: LAAT ARGOS-MOBIEL TRAM 24 VERVANGEN

VLAARDINGEN- De Argos-mobiel kan een deel van tramlijn 24 vervangen, denkt het CDA in Vlaardingen. De partij komt met schriftelijke vragen aan het stadsbestuur om dit duidelijk te krijgen.

Komende zomer voert de RET grootschalig onderhoud uit aan tramlijn 24. Volgens het CDA is deze tramlijn voor Vlaardingers die afhankelijk zijn van het OV de beste mogelijkheid om snel naar het Vlietland Ziekenhuis te komen. Het CDA denkt dat het wellicht mogelijk voor deze mensen om gebruik te maken van de Argos-mobiel maar, daar is onduidelijkheid over, want die is toch immers alleen voor ouderen?.

Door werkzaamheden aan de tramsporen in Holy. zal tramlijn 24 van 30 juni tot 28 augustus niet rijden tussen station Schiedam Centrum en Vlaardingen-Holy, zoals u in januari al kon lezen op de site van Webradio Torpedo.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

2 reacties op “CDA VLAARDINGEN: LAAT ARGOS-MOBIEL TRAM 24 VERVANGEN

  1. Wordt het dan ook geen tijd om die ‘vrijwilligers’ van Argos eens een echt arbeidscontract aan te bieden? Er wordt gewoon misbruik gemaakt van deze mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *