Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

CAFÉ DOODGEWOON IN ZONNEHUIS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Zonnehuis in Vlaardingen houdt  vanavond een Café Doodgewoon’. Het thema van deze avond is ‘Palliatieve zorg en dementie’. Te gast is de heer Schriek, bestuurslid van Alzheimer Nederland afdeling Nieuwe Waterweg Noord. Met elkaar gaan de delnemers in gesprek over palliatieve zorg in combinatie met dementie. Men doet dit door vraagstukken te bespreken vanuit de praktijk door middel van een interview. Er is ook volop ruimte om vragen te stellen.

Café Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom. De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen.

Café Doodgewoon, Zonnehuis, Dillenburgsingel in Vlaardingen. Inloop vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *