Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BURGEMEESTER VLAARDINGEN VERDER ONTMASKERD

VLAARDINGEN- Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) wordt gevraagd onder ede een verklaring af te leggen over haar daadwerkelijke verblijf in Vlaardingen. De fractie Boers hoopt daarmee precies duidelijk te krijgen hoeveel dagen/nachten de burgemeester de afgelopen 6 maanden gemiddeld in Vlaardingen verbleef. Dit in combinatie met het tonen van de locatiegegevens uit haar telefoon en Ipad.

Jetten loog afgelopen dinsdag zwart op wit tegen de gemeenteraad over de werkwijze van Waterweg Actueel (Niveau: schieten op de boodschapper) . Bij een bezoek aan haar woonadres in Breda – waar directe buren haar onmiddellijk herkennen als ‘onze buurvrouw’ – zou spaken zijn geweest van ‘dreigend en intimiderend gedrag’, waarbij ‘bewoners tegen de zin zijn overvallen met vragen bij een draaiende camera’. In werkelijkheid reageerde bewoners met de gebruikelijke Brabantse gezelligheid. Een eerste kort videoverslag – gisteren alvast vertoond als bewijs van het tegendeel – laat vooral die gemoedelijkheid zien.

De Vlaardingse burgemeester beweert al jaren dat ze in de haringstad woont. In werkelijkheid draait Jetten Vlaardingen een rad voor ogen door nog gewoon in Brabant te huizen. Op Tweede Pinksterdag legde Waterweg Actueel onder meer op camera vast dat haar auto in de straat stond waar Jetten resideert.

In Breda bezit Jetten, samen met haar echtgenoot, een pand uit de jaren ’30 dat ze in 1994 kochten voor 106.638 euro. Het rijtjeshuis staat nog nergens te koop. Hier woonde het stel ook al toen Jetten nog burgemeester was in het Zeeuwse Sluis. Haar beëdiging als burgemeester van Vlaardingen op 9 januari 2017 heeft daaraan niets veranderd.

De burgemeester bezit sinds 3 april 2017 ook een appartement in Vlaardingen-Holy. De enkele bewoners die we aldaar spreken zeggen stuk voor stuk hun burgemeester nooit te zien. Er wordt zelfs openlijk getwijfeld of de burgemeester tot een van hun medebewoners hoort.

In de Gemeentewet is bepaald dat een burgemeester uiterlijk drie jaar na benoeming woonachtig moet zijn in de gemeente.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *